Welkom bij 't Snackske

Evenementen & publiekscatering

Evenementen & publiekscatering

Grote variatie aan mogelijkheden

Voor sprankelende evenementen en onvergetelijke publiekscatering bieden wij de perfecte oplossing. Ontdek onze uitgebreide selectie van frietwagens die uw gelegenheid transformeren tot een culinair festijn. Met een vleugje authenticiteit en een knapperige beet, brengen onze frietwagens een onweerstaanbare charme naar elke bijeenkomst. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, bruiloften of festivals, onze frietwagens voegen een smakelijke dimensie toe aan uw evenement. Laat uw gasten genieten van de heerlijke geuren en smaken terwijl ze zich tegoed doen aan ambachtelijke lekkernijen. Ontdek hoe onze frietwagens een smakelijke toevoeging kunnen zijn aan uw speciale dag. Boek vandaag nog en maak van uw evenement een culinair avontuur!

Privé-of bedrijfscatering

Privé-of bedrijfscatering

Catering op uw privésfeer

Ontdek de finesse van exclusieve privé catering, waar culinaire verfijning samensmelt met persoonlijke aandacht. Laat ons uw intieme bijeenkomsten en speciale momenten verheffen met een menu op maat, bereid met vakmanschap en passie. Van elegante diners tot informele feesten, onze privé catering service staat garant voor een smaakvolle ervaring die uw gasten nog lang zal bijblijven.

Corporate catering
Jouw evenement aanvragen
Jouw evenement aanvragen
Corporate catering

Corporate catering

Ontdek de verfijnde wereld van corporate catering, waar smaakvolle gerechten en professionele service samenkomen om uw zakelijke evenementen te versterken. Wij bieden een scala aan culinaire mogelijkheden die perfect aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften, of het nu gaat om vergaderlunches, conferenties, of bedrijfsfeesten. Laat ons uw zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau tillen met onze op maat gemaakte menu's en onberispelijke service.

Bestel een frituurwagen aan huis

't Snackske op uw events

Wij verzorgen uw events

Elke gelegenheid is goed om te feesten

Grote variatie aan mogelijkheden

Dat is...

't Snackske staat sinds 2006 in voor de catering op al uw evenementen en feesten. Door onze ervaring zijn we uitgegroeid zijn tot een van de toonaangevende cateringbedrijven in de regio. Dankzij onze professionele medewerkers kunnen we u een vlotte, goede service bieden aan een aantrekkelijke prijs. Door onze verzorgde en uitgebreide uitrusting kunnen we een uitgebreid assortiment aanbieden voor uw evenement, groot of klein.

Jouw frituurwagen reserveren is kinderspel

1
Stap 1

Kies welke formule je wenst voor jouw event. Vul het reservatie-formulier in met jouw gegevens en datum van het event.

2
Stap 2

Ontvang binnen de 24 uur jouw offerte in je mailbox. Dubbelcheck alles even en bevestig jouw bestelling.

3
Stap 3

Er is geen stap 3, geniet van jouw frietwagen op jouw event.

Bij 't Snackske weten we wat u zoekt!

Ons landje kent het hele jaar door vele festiviteiten. Elke week hebben we wel ergens een fuif, een wielerwedstrijd, een beurs of een festival waar we naartoe gaan. En steeds opnieuw kijken we reikhalzend uit naar die lekkere frieten of naar die smakelijke hamburger.

Tevreden klanten